Logo-europass

Europass Curriculum Vitae

Сите студенти кои конкурираат за практика, а сеуште немаат подготвено Europass Curriculum Vitae, можат да ги најдат сите формулари и инструкции за пополнување преку наведениот линк.

(Наташа Алексоска)

Advertisements
Link | This entry was posted in Бизнис, Европска Унија, Практика, Стипендии и семинари and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s