Hey Success

Линкот води до сајт чија филозофија, како што самите основачи потврдуваат е обезбедување можности на сите студенти ширум светот да ги искористат својот потенцијал, креативност и талент.

За таа цел, тимот нуди комплетни информации за сите достапни можности во повеќе области за студенти како: стипендии, летни школи, конференции и креативни натпревари на локално и меѓународно ниво.

Посетете го!

Бојана Петрова

Advertisements
Link | This entry was posted in Конференција, Практика, Стипендии и семинари and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s