Analytica – thinking laboratory

180061_10150186794187178_8075445_n

Ги известувам сите студенти на Факултетот за странски јазици, а посебно студентите на насоката Странски јазици и бизнис за отворен конкурс за платени практиканти (лимитирани фондови) за периодот 11 март – 10 јуни 2013 година во Analytica – thinking laboratory во Скопје. Сите информации ќе ги најдете преку наведениот линк.

(Наташа Алексоска)

Advertisements
Link | This entry was posted in Бизнис, Европска Унија, Практика and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s