Семинар во Букурешт (Романија)

images

Голема благодареност до Association for progress, education and lobbying – PEL  http://www.pel.mk/  кои ни ја доставија информацијата за отворениот повик за СЕМИНАР во Букурешт (Романија) од 3-9 март 2013 година на кој може да конкурираат заинтересирани студенти од насоката Странски јазици и бизнис. Семинарот ќе биде на тема “Creative Construction: (G8)way 2 Entrepreneurship” и останати се уште 4 слободни места за претставници од Македонија. Во прилог ви го доставувам повикот за семинарот со напомена дека организаторите најавиле покривање во целост на трошоците за хотелско сместување и до 250 евра патни трошоци. Деталите за семинарот и пропозициите ќе ги најдете во објавата. Сите прашање упатете ги директно на PEL или на организаторот на семинарот.

PBA Creative Construction (1)

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Бизнис, Европска Унија, Стипендии и семинари and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s