Седумдневен семинар Mosaic of Youth Participation во Подградец (Р.Албанија)

images

Сите заинтересирани студенти можe да конкурираат за седумдневниот семинар Mosaic of Youth Participation кој ќе се одржи во Подргадец (Р. Албанија) во периодот од 9-16 март 2013 година. Организаторите информираат дека има уште 2 слободни места за претставници од Македонија. Основните информации ќе ги најдете во документите во прилог, а за секоја дополнителна информација контактирајте ги директно организаторите.

Application forms

An info pack – za Natasa

Programme of mosiac seminar

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Бизнис, Стипендии и семинари, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s