Потсетување за краен рок за пријавување за конференција

deadline_date

Драги колеги,

Ве потсетуваме дека рокот за пријавување за Конференцијата за применета лингвистика, која ќе се одржи на 7/8.06.2013 на Универзитетот ФОН во организација на Факултетот за применети странски јазици истекува наскоро. Крајниот термин за испраќање на апстракт (од 300 збора) е 10.03.2013.
Апстрактите треба да се испратат на следната адреса: fsj.conf2013@gmail.com.
Подетални информации за конференцијата можете да најдете тука. 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s