На ваше барање – продолжен рокот за пријавување за Конференцијата за применета лингвистика

Драги колеги, 

Заради повеќе барања за продолжување на рокот за пријавување на Конференцијата за применета лингвистика, одлучено е истиот да се пролонгира до 17.03.2013. Ги очекуваме вашите апстракти!

(Ивана Живковиќ)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s