Анкетирање за истражување на Институтот за македонски јазик

Драги колеги,

Ве известуваме дека во среда, 27.03.2013 година, во 10:30 часот, во просторија 315 ќе се спроведе анкетирање на сите студенти на ФОН за потребите на Институтот за македонски јазик. Присуството е задолжително, а отсуствувањето од часовите закажани во тој термин е регулирано на ниво на Факултетот.

За дополнителни информациии студентите можат да се обратат кај лектор Лена Илиеска или кај доц. д-р Звонко Танески.

(И. Живковиќ)

Advertisements
This entry was posted in Активности, Истражување and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s