pariz-ili-njujork-01

Париз или Њујорк? (линк)

Графичкиот дизајнер Варам Муратјан преку својата изложба насловена „Париз наспроти Њујорк“ (Paris Versus New York) прави споредба помеѓу два од најубавите градови во светот. Во продолжение (линк горе) имате можност да погледнете некои од споредбите помеѓу „градот на светлината“ и „градот кој никогаш не спие“!

(Димитар Димитровски)

http://www.vahrammuratyan.com/ (официјалната веб-страна на авторот)

Link | This entry was posted in Култура and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s