Конкурс за стипендии од AECID

Амбасадата на Кралството Шпанија во Скопје информира дека шпанското Министерство за надворешни работи и соработка преку Агенцијата за меѓународна соработка (AECID) објави конкурс за стипендии за учебната 2013/2014 за странски државјани. Конкурсот (BOE-A-2013-3347) е објавен во службениот весник (ВОЕ) од 27 март:

 http://www.boe.es/boe/dias/2013/03/27/pdfs/BOE-A-2013-3347.pdf

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Конкурси and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s