Европски летен универзитет во Шегед (Унгарија)

ImageЕвропскиот центар за студии при Универзитетот Шегед во Унгарија, врвен европски образовен и научен центар закитен со Нобелова награда, известува дека од 1 до 6 јули 2013 година го организира петтиот Европски летен универзитет на темата „Европската Унија и нејзините соседи” (“Union Européenne et ses voisins“). Програмата е наменета за професори и студенти од релевантни дисциплини кои зборуваат француски јазик и предвидува стипендии за учесниците од странство.

Сите детали на:  www.masteretudeeuropeenne.eu

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Европска Унија, Конкурси, Стипендии и семинари and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s