Започна регистрацијата за Конференцијата за применета лингвистика!!!

Се известуваат сите учесници со прифатен апстракт и сите други заинтересирани за присуство на Конференцијата за применета лингвистика на Факултетот за странски јазици дека може да извршат регистрација со помош на приложениот формулар. 

Краен рок за регистрирање е 15 мај 2013 година!

Registration Form

(Организацискиот одбор)

Advertisements
This entry was posted in Конференција, Лингвистика, Соопштенија and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s