Кампања “И во Македонија се може”: пишување есеј на ФСЈ

20112612-stipendii-fon-1Сакаме да ги известиме сите кандидати кои се пријавија на Факултетот за странски јазици во кампањата за стипендии “И во Македонија се може” за основните елементи на кои треба да обрнат внимание при пишувањето есеј. Повеќе информации во документот во прилог: Пишување есеј

(Факултет за странски јазици)

Advertisements
This entry was posted in Активности, Конкурси, Соопштенија, Стипендии и семинари and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s