Daily Archives: May 14, 2013

Формула на Мухамед Месиќ – Како да научите странски јазик за 3 недели

Три недели зборување со луѓето, желба да се дознае нешто за културата на земјата, слушање на говорот на другите, читање весници, гледање филмови, разни содржини на Јутјуб“…, се доволни да се научи по еден странски јазик. За 29-годишниот Мухамед Месиќ, … Continue reading

Posted in Забава, Куриозитети | Tagged , , | Leave a comment