Daily Archives: May 29, 2013

Програма на конференцијата

Ги известуваме сите пријавени учесници дека е изготвена Програмата на Конференција за применета лингвистика 2013 под наслов Практиката во јазикот, јазикот во практиката која на 7 и 8 јуни ќе се одржи на Факултетот за странски јазици при Универзитетот ФОН. Сите прашања … Continue reading

Posted in Конференција | Tagged , , , , | Leave a comment