Волонтирање во Франција

Не знаете што ќе правите ова лето? Авантуристи сте? Сакате да отпатувате некаде и истовремено да правите нешто корисно? Ние го имаме одговорот за вас –  волонтирајте во западна Франција.

Изберете некој од следните workcamps и аплицирајте за волонтерска позиција. Вашата задача (во зависност од кампот кој ќе го изберете) ќе биде да работите на реставрирање на замок, организирање на фестивал итн. Се што треба потоа да направите е да го резервирате вашиот билет и да се подготвите за запознавање на нови луѓе и култури.

slika

Искористете ја оваа можност и поминете 2 незаборавни недели во Франција 🙂

(Стефани Табаковска)

This entry was posted in Конкурси, Култура and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s