Корегирана програма за конференцијата

Се известуваат учесниците и гостите на Меѓународната конференција за применета лингвистика 2013 која ќе се одржи на 7 и 8 јуни на нашиот факултет дека направивме многу мали измени кои засегаат само неколку учесници (кои индивидуално се известени), но во секој случај ја објавуваме корегираната Програма.

ProgrammeChart2

(Организацискиот одбор)

Advertisements
This entry was posted in Конференција and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s