Monthly Archives: August 2013

Супер платена практика во Европскиот центар за модерни јазици при Советот на Европа!

Во рамките на програмата Учење преку јазици 2012-2015 Европскиот центар за модерни јазици во Грац распишува конкурс за практикант за периодот од 1 октомври до 23 декември 2013 година. Кандидатот треба да е дипломиран студент или постдипломец од земја членка на Советот … Continue reading

Posted in Европска Унија, Конкурси, Практика | Tagged , , , , | Leave a comment

Интервју со Ангела Велкова

“Зграпчете ги сите можности кои што ви ги нуди образованието и овразовната институција, во овој случај високото образование на ФОН Универзитет. Младоста е период кој не смее да се преспие во изгубени денови на безделничење додека можностите предизвикуваат насекаде околу … Continue reading

Posted in Интервју | Leave a comment