Супер платена практика во Европскиот центар за модерни јазици при Советот на Европа!

Image

Во рамките на програмата Учење преку јазици 2012-2015 Европскиот центар за модерни јазици во Грац распишува конкурс за практикант за периодот од 1 октомври до 23 декември 2013 година. Кандидатот треба да е дипломиран студент или постдипломец од земја членка на Советот на Европа, да има искуство во подучување странски јазици, да ги зборува солидно официјалните јазици на Советот на Европа француски и англиски (еден од нив на ниво Ц1, а другиот на ниво Б2), да има познавање од компјутери итн. Надоместот за практиката изнесува 3.450 евра со обезбедено здравствено осигурување и помош при сместувањето.

Graz, Austria

Сите детали се наведени во повикот за практиката кој е објавен на веб страната:

http://www.ecml.at/News3/TabId/643/ArtMID/2666/ArticleID/86/Call-for-applications-Research-fellowship—Thematic-collections-1-Oct-to-23-Dec-2013.aspx

Апликацијата треба да се достави до 15 август 2013 година:

ECML fellowship_application form 

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Европска Унија, Конкурси, Практика and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s