Interprètes (Interpreters)

Interprètes (Interpreters) е краток филм за почетоците на толкувањето како професија во Европската Унија, дело на извонредниот белгиски режисер Андре Делво (André Delvaux). 

 

(Дарко Ѓорѓијовски)

 

Advertisements
This entry was posted in Деловен јазик, Европска Унија, Конференција, Превод, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s