Readlang

readlang

Readlang апликацијата на Google претставува едноставна за употреба и неверојатно интересна алатка која овозможува превод на зборови и зборовни фрази од јазикот на којшто оригиналниот текст е напишан на некој од широката палета јазици (англиски, француски, германски, шпански, италијански, руски итн.). Збогатете го вашиот речник на ефикасен и иновативен начин!

Во прилог следува видео со инструкции за користење на апликацијата.

(Дарко Ѓорѓијовски)

Advertisements
This entry was posted in Јазици и технологии and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s