Програма за двомесечна практика во ЕУ Инфоцентар!

Image

Се известуваат апсолвентите и постдипломците од насоката Странски јазици и бизнис кои имаат познавања од областа на економијата, правото и евроинтегративните процеси дека ЕУ Инфоцентарот во рамките на мисијата на Европската Унија во Р. Македонија воведува можности за двомесечна практика пет пати во текот на годината за што практикантот ќе добие Сертификат за реализирана практика и (по потреба) Писмо со препорака.

Сите информации може да се најдат на официјалната страна: http://www.euic.mk/programa-za-praktikantska-rabota.nspx

(Наташа Алексоска)

Advertisements
This entry was posted in Бизнис, Деловен јазик, Европска Унија, Конкурси, Практика and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s