Предавање на д-р Џејмс Вилис од Мировниот Корпус во РМ

Image

Се известуваат сите студенти на Факултетот за странски јазици дека на 27.03.2014 година (четврток) со почеток во 12 часот во просторија 315 во рамките на клиничка настава предавање ќе одржи д-р Џејмс Вилис, претставник на Мировниот Корпус во РМ, на тема: “Gestalt applied to organization development and small group development/decision making”.

(Лилјана Митковска)

This entry was posted in Бизнис, Клиничка настава, Комуникологија and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s