Распоред за настава на ФСЈ во зимскиот семестар 2014/15

Редовната настава на Факултетот за странски јазици на прв циклус во Скопје започнува во среда 24 септември 2014 година, а во одделенијата во Струмица и Струга во понеденик 29 септември 2014 година. Во прилог ги објавуваме распоредите за настава:

РАСПОРЕД на настава во зимски 2014-15 СКОПЈЕ

РАСПОРЕД за настава во зимски 2014-15 СТРУМИЦА

РАСПОРЕД за настава во зимски 2014-15 СТРУГА

(Факултет за странски јазици)

Advertisements
This entry was posted in Соопштенија and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s