Кариерен Експо 2014

Утре (14.11.2014, петок) во Националната универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од 12-18:00 часот ќе се одржи вториот по ред Кариерен Експо во организација на Младинскиот совет на амбасадата на САД.

Во прилог агендата на работилници од НВО секторот, а на самиот настан ќе има и можности за вработување, практична работа и волонтирање од 30+ компании во Македонија. Не заборавајте да понесете и Ваша кратка биографија (CV).

Не испуштајте ја оваа прилика! #CareerExpo2014

13148_733342686758986_218840231165565497_n

(Димитар Димитровски)

This entry was posted in Бизнис, Вработување, Интервју, Конкурси and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s