Распоред на настава за прв и втор циклус во СКОПЈЕ (зимски семестар во академската 2014-15 година)

Ги известуваме сите студенти на Факултетот за странски јазици дека направени се мали корекции на распоредот за настава за прв и втор циклус во зимскиот семестар на академската 2014-15 година кој ќе важи од понеделник 24 ноември 2014 година.

РАСПОРЕД на настава во зимски 2014-15 СКОПЈЕ

(Факултет за странски јазици)

Advertisements
This entry was posted in Соопштенија. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s