Распореди за настава на ФСЈ во летниот семестар на академска 2014/15 година

Се известуваат сите студенти и наставниот кадар на Факултетот за странски јазици дека во понеделник на 16.02.2015 година започнува редовната настава во летниот семестар на академската 2014/15 година според следните распореди:

РАСПОРЕД за настава на ФСЈ I и II циклус летен 2014-15 (СКОПЈЕ)

РАСПОРЕД за настава на ФСЈ I циклус летен 2014-15 (СТРУМИЦА)

(Факултет за странски јазици)

This entry was posted in Соопштенија and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s