Јазични работилници за професионален развој (ФСЈ)

Workshops

Факултетот за странски јазици започнува со организирање на предавања и работилници со теми од интерес за сите оние кои се занимаваат со јазикот од кој било аспект – наставници по странски и мајчин јазик, преведувачи и толкувачи и други професионалци.  Работилниците ќе се одржуваат во неколку циклуси во текот на годината: во месец јуни, август и во јануари, во одделенијата на Универзитетот ФОН во Скопје, Струга и Струмица. Првиот циклус е предвиден за месец јуни 2015 година.

Покана, програма и пријава

(Факултет за странски јазици)

Advertisements
This entry was posted in Активности, Деловен јазик, Изговор, Лингвистика, Работилница and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s