10400000_10154164348187699_1786014100338280680_n

Романтична ноќ со специјален целовечерен unplugged концерт на НОКАУТ под свеќи! ФОН Универзитет и НОКАУТ ве покануваат на петтото финале на проектот „Фабрика на знаење“ кое ќе се одржи на 25.06.2015 (четврток) со почеток во 20:30 часот, Парк Резиденс – Брик бар во Градски Парк – Скопје. Влезот е бесплатен!

This entry was posted in Активности, Бизнис, Забава. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s