Ноември: “Антони Зимер”

Драги студенти и колеги, минатиот месец го започнавме шпанско / францускиот циклус “Заедно гледаме филм на ФОН” и ја претворивме училницата во кино сала со цел да ги подобриме јазичните вештини и да го збогатиме студентското секојдневие. И да се смееме заедно! 🙂  Заради прекрасните реакции и одличниот одѕив и овој месец на 17 ноември 2015 г. заедно гледавме филм од сосема различен жанр, францускиот трилер (со превод) “АНТОНИ ЗИМЕР” на Жером Сал, номиниран за наградата Цезар, интелигентен, возбудлив, со талентирани актери и прекрасни кадри од француската ривиера! 

Anthony ZimmerIMG_20151118_163216IMG_20151118_164531IMG_20151118_163333IMG_20151118_164055IMG_20151118_164324

(Наташа Алексоска)

This entry was posted in Активности, Забава, Култура, Образование, Филм and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s