Среќна Нова 2016 Година!

779

Факултетот за странски јазици (ФСЈ) на сите студенти, колеги и соработници им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници и им посакува многу успех на професионален и приватен план! 🙂

Advertisements
This entry was posted in Соопштенија, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s