Monthly Archives: February 2016

Распореди за настава на ФСЈ во летниот семестар 2015/16 година

РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Скопје РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Струмица РАСПОРЕД ФСЈ летен 2015-16 Струга РАСПОРЕД ФСЈ втор циклус летен 2015-16 (Факултет за странски јазици – ФСЈ)  

Posted in Соопштенија, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Изложба на графики од ПИКАСО во МКЦ

Во МКЦ во прекрасна атмосфера вечерва присуствувавме на отворањето на ексклузивната изложба на 46 графички дела на шпанскиот сликар Пабло Пикасо – факсимили на цртежи, литографии и гравури од периодот 1932-1969 година. Делата се во сопственост на приватната галерија „Висконти“ … Continue reading

Image | Posted on by | Leave a comment