Monthly Archives: March 2016

Посета на ЕУ Инфо центарот

На 17.03.2016 студентите од 4-та година на Факултетот за странски јазици заедно со проф. Ана Лазарова-Никовска, а во рамките на предметот Двонасочен превод АЈ-МЈ го посетија ЕУ Инфо центарот каде им беше појаснето како работи кабината за симултано толкување и каде студентите се … Continue reading

Posted in Клиничка настава, Uncategorized | Leave a comment

Термини за консултации на ФСЈ во летниот семестар 2015/16

Image | Posted on by | Leave a comment