Факултетот за бизнис на Универзитетот Бентли од САД гостин на ФСЈ

Bentley_Wallpaper_HP_1600x900_4a

Почитувани колеги и студенти,

Задоволство ни е да Ве известиме дека во среда, 13. април Американското катче организира посета на Универзитетот ФОН од страна на претставник од Факултетот за бизнис на Универзитетот Бентли од САД

Ann Marie Larese

Associate Director of Graduate Admissions

Bentley University Graduate School of Business

http://www.bentley.edu/graduate

Посетата ќе се одвива според следната агенда:

10:00 Пристигнување на ФОН

10:15 Брифинг со претставници на ФОН

10:30 Кратка презентација од страна на претставничката во ПРОСТОРИЈА 315.

 Г-ѓа Ann Marie Larese ќе ги запознае присутните со програмите за постдипломски судии на мастер за бизнис администрација на Универзитетот Бентли, условите за запишување и можностите за добивање стипендии.

Се надеваме дека оваа презентација ќе побуди интерес и кај наставниот кадар и кај студентите и срдечно ве покануваме да присуствувате.

Со почит,

проф. д-р Лилјана Митковска

Декан на Факултетот за странски јазици

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s