Monthly Archives: August 2016

Лектор м-р Татјана Срцева-Павловска прв стипендист од РМ на Институтот за современа американска книжевност

SUSI – Институтот за современа американска книжевност им овозможува учество веќе 18 години по ред на 18 искусни и мотивирани академски истражувачи и професори од сите делови на светот кои предаваат или имаат подлабоки познавања од современата американска книжевност. Фокусот … Continue reading

Posted in Литература, стипендии, Uncategorized | Leave a comment