Промоција на новото издание на курсот по македонски јазик за странци “Зборувате ли македонски”?

POKANA2.JPGФакултетот за странски јазици – ФСЈ има чест да биде домаќин на промоцијата на новото издание на курсот по македонски јазик за странци Зборувате ли македонски? од проф. д-р Лилјана Митковска и доц. д-р Марија Кусевска во издаваштво на Просветно дело – Скопје. Промоцијата ќе се одржи на 31 март, 2017 во 12.00 часот на ФОН Универзитет- Скопје.

Се надеваме дека ќе можете да ни се придружите на овој убав настан.

DoYouSpeakMacedonian

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s