Monthly Archives: September 2017

Распореди за настава на ФСЈ во зимскиот семестар во академската 2017/18 година

Распоред на часови ФСЈ зимски 2017-18 (Скопје) Распоред на часови ФСЈ зимски 2017-18 (Струмица) Распоред на часови ФСЈ зимски 2017-18 (Струга) (Факултет за странски јазици)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Европски Ден на јазиците 2017

По повод Европскиот ден на јазиците (26 септември), издавачката куќа Икона, во соработка со Факултетот за странски јазици, ќе се претстави на Универзитетот ФОН со свои изданија вклучително и дела напишани на странски јазици. Ве покануваме да бидете дел од … Continue reading

Posted in Активности, Европска Унија, Литература, Uncategorized