Tag Archives: АИЕСЕК Македонија

AIESEC Skopje Global Talent Internship Program

http://www.aiesecskopje.org.mk/ (Natasha Aleksoska)

Posted in Практика | Tagged , | Leave a comment

Гостување на АИЕСЕК Македонија на ФСЈ

Денес на Факултетот за странски јазици гостуваа претставници на АИЕСЕК Македонија, најголемата светска студентска организција која постои во 124 земји во светот и веќе 60 години и во Македонија. Студентите од завршните години на студии непосредно се запознаа со можностите … Continue reading

Posted in Активности, Практика | Tagged , , , , , | Leave a comment

Гостување на АИЕСЕК Македонија!

Во духот на добрата соработка воспоставена оваа година со студентската организација АИЕСЕК Македонија ги информираме студентите од Факултетот за странски јазици, а особено студентите од трета и четврта година,  како и сите други заинтересирани дека во вторник на 3 декември 2013 … Continue reading

Posted in Активности, Бизнис, Европска Унија, Практика | Tagged , , , , | Leave a comment