Tag Archives: Барселона

Практика во Barcelona Royal Cercle of Arts

Студенти кои се заинтересирани за уметност и култура, а кои имаат основни познавања од шпански, француски или италијански јазик може да го погледнат конкурсот и да го контактираат организаторот за детално да се информираат за сите аспекти на практиката во Barcelona Royal Cercle … Continue reading

Posted in Практика | Tagged , , , | Leave a comment