Tag Archives: волонтирање

Кариерен Експо 2014

Утре (14.11.2014, петок) во Националната универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од 12-18:00 часот ќе се одржи вториот по ред Кариерен Експо во организација на Младинскиот совет на амбасадата на САД. Во прилог агендата на работилници од НВО секторот, а на … Continue reading

Posted in Бизнис, Вработување, Интервју, Конкурси | Tagged , , , | Leave a comment

Community service fair

(Наташа Алексоска)

Posted in Активности | Tagged , | Leave a comment

Зграби ја можноста! ЕВС инфо сесија

Европскиот волонтерски сервис (ЕВС), преку Клучна акција 1 – од програмата Еразмус+ на Европската комисија – им овозможува на младите луѓе на возраст од 18 до 30 год. да вршат волонтерска служба за период од 2 до 12 месеци во некоја од … Continue reading

Posted in Активности, Европска Унија, Култура | Tagged , , , , , | Leave a comment

Волонтирање во Франција

Не знаете што ќе правите ова лето? Авантуристи сте? Сакате да отпатувате некаде и истовремено да правите нешто корисно? Ние го имаме одговорот за вас –  волонтирајте во западна Франција. Изберете некој од следните workcamps и аплицирајте за волонтерска позиција. Вашата задача … Continue reading

Posted in Конкурси, Култура | Tagged , , | Leave a comment