Tag Archives: германски

Фестивал на новиот германски филм

Оваа година по 9-ти пат се одржува Фестивалот на новиот германски филм под покровителство на Амбасадата на Сојузна Република Германија во Р. Македонија. На програмата се наоѓаат 14 филма за сечиј вкус, меѓу кои и одличните „Големиот сон“ (Der ganz … Continue reading

Posted in Забава, Култура, Филм | Tagged , , , , | Leave a comment