Tag Archives: дипломатија

Повик за учество во симулации на работата на ОБСЕ

Сите студенти на ФСЈ, а особено студентите од насоката Странски јазици и бизнис, може да се пријават за една од трите симулации на работата на ОБСЕ за млади луѓе од Европа кои Швајцарија ги организира по повод преземањето на претседателството со … Continue reading

Posted in Европска Унија, Конкурси, Стипендии и семинари | Tagged , , , , , , , , | 1 Comment

Практика во Амбасадата на Кралство Холандија

Студентите на постдипломски студии и студентите од IV година на додипломски студии првенствено на насоката Странски јазици и бизнис може да аплицираат на отворениот конкурс за ангажирање на практикант/-ка во периодот од 1 март до 1 септември 2013 година од страна на Амбасадата на … Continue reading

Posted in Бизнис, Европска Унија, Практика | Tagged , , , , , , , | Leave a comment