Tag Archives: европски грантови

Експертско предавање на м-р Анета Смит Гулева, директор на ЦЕСОР

На 25.04.2013 година на Факултетот за странски јазици гостин за клиничка настава по француски јазик беше м-р Анета Смит Гулева, директор на Центарот за економски и социјални истражувања (ЦЕСОР) кој работи на европски проекти за решавање на слабостите на пазарот … Continue reading

Posted in Активности, Бизнис, Европска Унија, Клиничка настава, Практика | Tagged , , , , | Leave a comment