Tag Archives: книги

Dancing in the Rain – A Story from Chicken Soup for the Soul

Минатата година на предавањата по Американска цивилизација за првпат слушнав за Chicken Soup for the Soul книгите. Бев воодушевена од краткиот извадок кој имав можност да го прочитам. Од Амазон ја нарачав Chicken Soup for the Soul: Think Positive (101 Inspirational … Continue reading

Posted in Книги | Tagged , , , , | Leave a comment

Goodreads

Goodreads е веб страна (http://www.goodreads.com/) која ни овозможува да се дружиме со останатите љубители на книги ширум светот. Мотото на Goodreads e: Запознајте ја вашата следна омилена книга! Goodreads семејството има 13 милиони членови. Секој член  може да пишува критики … Continue reading

Posted in Книги | Tagged , , | Leave a comment