Tag Archives: конференции

На ваше барање – продолжен рокот за пријавување за Конференцијата за применета лингвистика

Драги колеги,  Заради повеќе барања за продолжување на рокот за пријавување на Конференцијата за применета лингвистика, одлучено е истиот да се пролонгира до 17.03.2013. Ги очекуваме вашите апстракти! (Ивана Живковиќ)

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Потсетување за краен рок за пријавување за конференција

Драги колеги, Ве потсетуваме дека рокот за пријавување за Конференцијата за применета лингвистика, која ќе се одржи на 7/8.06.2013 на Универзитетот ФОН во организација на Факултетот за применети странски јазици истекува наскоро. Крајниот термин за испраќање на апстракт (од 300 … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Hey Success Линкот води до сајт чија филозофија, како што самите основачи потврдуваат е обезбедување можности на сите студенти ширум светот да ги искористат својот потенцијал, креативност и талент. За таа цел, тимот нуди комплетни информации за сите достапни можности … Continue reading

Link | Posted on by | Tagged , , , , , | Leave a comment