Tag Archives: курсеви

Едно англиско искуство

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams – England 2013 Како професор по англиски јазик, мојата најголема желба беше посета на Обединетото Кралство. Разговарајќи со мои пријатели, ми беше посочена можноста за апликација за … Continue reading

Posted in Активности, Стипендии и семинари | Tagged , , | Leave a comment

Hey Success Линкот води до сајт чија филозофија, како што самите основачи потврдуваат е обезбедување можности на сите студенти ширум светот да ги искористат својот потенцијал, креативност и талент. За таа цел, тимот нуди комплетни информации за сите достапни можности … Continue reading

Link | Posted on by | Tagged , , , , , | Leave a comment