Tag Archives: Маргарет Хјус

Дали знаете кога за првпат жените добиваат дозвола да се појават како актерки на англиската театарска сцена?

За сите оние кои ќе помислат дека можеби оваа статија е off-topic на нашиов блог би им препорачал да не избрзуваат со донесувањето на таков суд барем сé додека не ја прочитаат истата до крај. Имено, главниот ,,виновник” кој ме … Continue reading

Posted in Култура, Куриозитети | Tagged , , , | Leave a comment