Tag Archives: МОСТ

Конкурс за студенти: “Патуваме во Европа 2013”

Бидете Европски турист!  Невладината организација МОСТ распишува конкурс за 12 студенти од Македонија кои преку патување директно ќе се запознаат со демократските вредности, навики и култури на земјите од Европа и ќе ги промовираат и доближат тие вредности во Македонија. Во исто … Continue reading

Posted in Европска Унија, Конкурси | Tagged , , , , | Leave a comment