Tag Archives: размена на млади

Семинар во Тирана (Албанија)

На почетокот на мај се одржа семинарот YCC – Youth, Culture, Conflict во главниот град на Албанија, Тирана како дел од програмата Млади во акција. Добивме можност да ја претставуваме Македонија благодарение на невладината организација PEL – Асоцијација за напредок, едукација … Continue reading

Posted in Активности, Конкурси, Култура | Tagged , , , , | Leave a comment