Tag Archives: Среќна Нова Година

Среќна Нова 2016 Година!

Факултетот за странски јазици (ФСЈ) на сите студенти, колеги и соработници им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници и им посакува многу успех на професионален и приватен план! 🙂

Posted in Соопштенија, Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Среќна Нова 2015 Година!

Image | Posted on by | Tagged , , | Leave a comment

Среќна Нова 2014 Година и Среќен Божиќ!

Факултетот за странски јазици на сите студенти, наставници, соработници и пријатели им ги честита Новогодишните и Божиќните празници!

Posted in Соопштенија | Tagged , , | Leave a comment